Прегледајте единствено мислење
Старо 20-07-2008, 02:11   #1 (Линк до мислењето) Најгоре
barba
Ogan pod Zvezdite

Аватарот на barba

Регистриран: Oct 2006
Локација: Skopje, Macedonia.
Знак: Шкорпија
Мислења: 4.739
Блог записи: 3
Популарност: barba Новодојденец
Испратете порака преку MSN до barba Испратете порака преку Skype™ до barba
Стандардно kako kompletno da go uninstalirate (dosadniot) Symantec Antivirus

Dobiv eden policiski lap-top Fujitsu- Siemens i neshto zaribalo so virusi i normalno za mene avastot e praviot anti virus skoro dve godini go koristam i ne promashil, i sea policiskiov laptop nekoj pameten instaliral ushte eden antivirus i se naprajlo partali konflikti pa ignoriraje na trojani i slicno i mi go nosat da go sredam go vadam edniot antivirus no symantec mu pravam uninstal i na nekoj si polovina uninstaliranje mi se pojavuva dialog box i veli vmetni ja unistal password, shto ne probav prashuvav luge nishto nikoj ne znae i pred da pojdam da zemam dijazepami pishuvam "symantec" kako pass i raboti "horrayyy" no toa e uspeshno vo 98% od client verzijata, ali za toa potoa kako i toj problem da go reshite ako ne raboti, i se uninstalira se slucuva reboot i potoa odite vo "program files" i se shto naogate da izgleda vaka delete

- c:\Program Files\Symantec AntiVirus (ili c:\Program Files\Norton) folder.
- c:\Program Files\Symantec folder.
- c:\Program Files\Common Files\Symantec Shared folder

no ako ne ne zavrshi rabota ova togash :

1) Start -> Run i kucaj regedit

2) Odi do

Цитат:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\INTEL\LANDesk\VirusProtect6\CurrentVersion\Administrator Only\Security\
3) dvapati klikni na “UseVPUninstallPassword” ai smeni ja vrednosta od 1 vo 0

4) Zatvori gi registrite i probaj povtorno da unintalirash so passot.

crveniot zbor INTEL go belezav eka samo na takov procesor probav mozda e isto i so amd ali neznam zatoa kazuvam da ne pcue nekoj po mene

Peace is lie, there is only a passion,
Trough passion i gain
strength,
Trough
strength i gain power,
Trough power i gain victory,
Trough victory my chains are broken.

The Force shall set me free

barba моментално не е присутен   Одговорете со цитат