Прегледајте единствено мислење
Старо 09-03-2007, 02:06   #1 (Линк до мислењето) Најгоре
ArStudio
Форум почетник

Регистриран: Mar 2007
Локација: .
Мислења: 1
Популарност: ArStudio Новодојденец
Стандардно Notebook избор?

Прегледав неколку понуди на notebook компјутери но сеуште неможам да се одлучам за бренд, цена, модел.Ми треба Ваша помош, да споделите искуство во користење, купување и сл.Страните на неколку компании што ги разгледав се необновени од 2005, на ТВ гледам нивни нови понуди а никако да им текне да ги постават on-line...застарени модели по истите цени...

Највеќе ми треба заради презентација на одредени проекти.Но, исто така и за интернет и програмирање. Windows XP како оперативен систем. Најчесто, да не речам скоро секогаш ќе работи на батерија и до 5 часа во денот ќе биде уклучен. Немам потреба за повеќе рам до 512 МБ, од процесор над 1,7 ГХ, од графичка повеќе од 128 МБ, хард диск поголем од 40 ГБ.Ми треба нешто приближно со овие можности, приближно за таа цена и да го задоволува потполно она за кој ми е наменет. Планирав да одвојам некои 35,000 ден. + - од оваа цена.

ПС:Дали има некој дилер што работи со Сет компјутери да ја достави нивната понуда за notebook компјутери? Доколку има ќе го замолам понудата да ја достави или на форумов или по ПП.
ArStudio моментално не е присутен   Одговорете со цитат